Свържете се с нас!

От Smart Movers предлагаме пренасяне на пиано, каси, тежки машини и предмети. Крайната цена зависи от големината, тежестта на това, което ще се мести, разстоянието , етажите от, които трябва да се сваля и качва. Винаги, когато има да се сваля нещо голямо и тежко от висок етаж на първо място е сигурността на хората, предмета, който ще се мести и стените на сградата или мястото където е. Затова ние от Smart Movers Ви съветваме да ни потърсите за предварителен безплатен оглед за да се направи план и организация според, които преместването да протече гладко.

Запитване за улугата

Преместване на пиано.

Нашият екип е преместил над 100 пиана в град Варна и е напълно подготвен за да Ви помогне с преместването на Вашето. Повечето пиана на нашите клиенти са със сантиментална стойност и е необходимо да бъдат грижливо опаковани и пренесени безопасно. Преди да решите да преместите сами или с някой приятел пианото си е нужно да знаете две неща. Първото е, че при неправилно преместване пианото може да се развали непоправимо и има възможност да не може да се акордира. И второто е, че Вие или хората,които го местят неправилно може да се наранят много лошо.

Свържете се с нас за преместване на пиано и спестете пари и време. Пианата варират от 90 кг до над 350 кг и е много по-сигурно да се доверите на нас.

Преместване на каса

Ние от Smart Movers имаме над 100 премествания на каси от офиси и складове. За разлика от пианото касата е доста по-трудна за местене защото може да бъде над три пъти по-тежка от едно пиано. Дори Вашата каса да е под 70 кг и да изглежда лесна задача помнете, че ако нямате нужната физическа подготовка и опита, за ваша безопасност, е по-добре да не опитвате подобни начинания. Ние от Smart Movers ще Ви помогнем и ще преместим вашата каса.

Свържете се с нас и спестете време и пари.
За сравнение касите варират от 20 кг до над 700 кг.

Преместване на тежки и нестандартни машини и предмети

За вскякакъв вид техника и нестандартни предмети над 100 кг се свържете с нас и наш представител да направи предварителен безплатен оглед за най-точна преценка. Цената след оглед остава фиксирана и крайна.

 

ПРЕНАСЯНЕ НА ТЕЖКИ И НЕСТАНДАРТНИ ПРЕДМЕТИ

Имате нужда да преместите своето:
-ПИАНО
-СЕЙФ
-КАСА
-СПЕЦИАЛНА ТЕХНИКА
-ВСИЧКО

НИЕ ЩЕ ГИ ПРЕНЕСЕМ БЕЗОПАСНО ЗА ВАС!

Свалянето от висок етаж,натоварването и транспортирането на пиано например изисква малко повече от това да събереш няколко приятели. Пианото не влиза в обикновен асансьор, а дори в повечето случаи и в малко по- голям. А заемат ли се с това неопитни хора, може и да направят много бели както на сградата, на пианото така и на тях самите. Нашите професионални екипи по преместване имат опит с такива трудни задачи. Винаги предварително правим оглед и план за действие, разполагаме с необходимите средства и вземаме нужните мерки за безопасност, както на мебелите така и на нас, и на Вас самите.
Обадете ни се за консултация или оглед и ще Ви спестим главоболията по преместването, пари и време.