“Подготовката за утре е тежка работа днес.“
Брус Лий

Нямате възможност да ангжирате служител, който да пренася стоката или имате прекалено много товар и той не може да се справи сам? Нуждаете се от екип за пренасяне на ръка?

Често бизнесът не може да намери отговорни хора, които да се занимават с пренасянето на стоките им. Понякога, дори се налага собственикът да следи и носи отговорност за тяхната работа или да работи наравно с тях. Дори често този човек може да сте самите Вие!

Екипът на SmartМovers сме Вашите хора за тази работа. Можем да Ви помогнем не само, когато е нужно, но и да развием трайно партньорство и сътрудничество.

Какво Ви предлагаме?

Няма значение дали имате магазин, складов обект или хале. Ние сме специализиран екип за пренасяне на ръка и можем да бъдем полезни на бизнеси в различни браншове.Готови сме да Ви помогнем с:

  • Разтоварване, натоварване и пренасяне на стока във Вашите работни помощения.
  • Ръчно или пренасяне с транспортна количка, БЕЗ ангажимент от страна на Вашите служители.
  • Водене на отчетност за транспортираните и пренесени товари.
  • Качване, сваляне, вдигане и нареждане на кашони, чували или стоки с различен обем и опаковка.
  • При необходимост – подготовка на Вашата стока от складовото помещение, което включва опаковане и натоварване.
  • Осигуряване на кашони, чували и опаковъчни материали, според вида на товарите.
  • Опаковане и подготовка на чупливи и малки продукти с дребни части за доставка.
  • Отговаряне за всяка част при пренасяне, носене и местене на ръка включително по стълби и на дълго разстояние.

Запитване за улугата

Работим с удобен за Вас график за доставки и съгласуваме предаварително часовете и графика за товарене, разтоварване и подреждане. Запознаваме се предварително със стоката и нейните особености и я разпределяме прецизно по Вашите магазини и складове.

Защо да изберете нашия екип за пренасяне на ръка?

Да ангажирате служителите си с пренасяне на стоки може да Ви коства много време. Това ще се отрази не само на печалбата Ви, но и на обслужването на клиентите.

Нека Ви дадем пример. Например, ако имате магазин с 2000 артикула, които са разположени на 20 рафта на голямо разстояние един от друг. Може да са изложени на един, два или три етажа. Ако сте вече развит бизнес, дори можете да притежавате голям магазин с три етажа, два склада и физически магазин на центъра на града. Това означава, че имате нужда от поне 1 доставка седмично от 2 палета с по 20 кашона, всеки тежащ средно 20 килограма.

Това означава, че трябва да ангажирате поне няколко човека от персонала, за да се справите с разтоварването, пренасянето и подреждането на стоките. Но, ако служителите Ви са предимно жени, те не биха могли да се справят с тази задача или би им отнело много време.

Тук ние – от SmartМovers,ще Ви помогнем с нашия екип за пренасяне на ръка. Ние ще доставим всички кашони, независимо колко са, от склада до Вашите обекти.

Така работата на Вашите служители не спира, а дори се улеснява и ускорява. С наша помощ те ще се фокусират върху опаковане и подготовка на поръчките за крайните клиенти. А Вие, откривайки верен партньор, ще имате възможността да увеличите каталога си с още стока.

Свържете се с нас още сега чрез контактната форма!

Опишете подробно как искате да Ви съдействаме и нашите консултанти ще Ви изпратят изгодно предложение как можем да улесним Вашия бизнес.