За нас?

Хамалски услуги

Ние сме агенция за транспортни и хамалски услуги. Нашите висококвалифицирани екипи по преместване са с дългогодишен професионален опит. Всички наши представители са млади и съвестни хора, които изпълняват бързо и коректно служебните си ангажименти. Голяма част от момчетата са студенти и така плащат обучението си.
Екипите ни имат опит в това да подреждат и опаковат правилно всички Ваши вещи, докато се уверят, че са обезопасени по време на преместването. Те също така са обучени да пренасят правилно мебели в различни ситуации, от стръмни стълби, завои и ъгли, до стръмни пътища. Независимо дали в къщата, двора, по улиците на града или в нова жилищна или бизнес сграда, ние сме тук, за да помогнем за намаляването на стреса около преместването.
Нашите професионално обучени служители и шофьори гарантират, че Вашето имущество ще пристигне в новия Ви дом или офис в същото състояние, в което е напуснало стария

Преместване на дома и офиса

 планиране

За преместване на дома или офиса е важно да направите план за действие няколко дена преди преместването. Планирането е от изключителна важност за преместване на Вашия офис, за да не се прекъсва работния процес. За целта повикайте специалист по преместването за предварителен оглед, направете списък с работата, която искате да се свърши и съставете план за действие.

 какво да опаковам и какво не?

Преместването на дома или офиса не е никак лесно затова се запасете с опаковъчни материали най-малко един ден преди пренасянето.
Определено е много относително какво да се опакова, защото това зависи от Вашата преценка. Най-често това става на принципа “Което е скъпо заслужава да бъде опаковано.” Ако премествате Вашия офис е хубаво всички мебели, кожени столове, бюра, конферентни маси да се опаковат. Бъдете сигурни, че транспортното средство няма да е чисто колкото новото Ви жилище или офис, така че най-добре опаковайте каквото можете за да не пренесете прах от камиона или буса. Важно е ако ще се премества диван, фотьойл или каквато и да е голяма мебел по стълбите да бъде опакована.
Ако сте решили да помогнете на хамалите с преместването. За опаковане на мебели използвайте кашони, одеала, наелон и каквото решите, че ще запази мебелите от нараняване или доверете тази работа на нашите хамали. Друг по-лесен вариант е да помогнете с опаковането на дрехите от дома Ви за да знаете кои дрехи къде се намират. Ако премествате офис това може да бъдат архиви, документи….Не забравяйте да ги надпишете. Ползвайте чували или кашони, като внимавате за тяхната здравина. Важно е да знаете, че при преместването им може да се скъсат ако не са достатъчно здрави. Също така най-добре да опаковате чупливи неща. Например чинии, чаши, вази, статуетки и т.н.

 какво да разглобя и какво не?

Някои клиенти сами демонтират някои мебели, като подготовка за своето преместване. Например стъклени и по-крехки вратички на шкафове, чекмеджета с по-деликатен механизъм, врати на гардероб с огледало, огледала, детски кошари и т.н. Не забравяйте да предупредите хамалите за чупливи предмети в кашоните и чувалите (ако има такива).

 старото новото място…

Ако ще се местите в нов или ремонтиран апартамент или офис е по-добре да почистите мебелите докато са в стария. Така няма да пренесете прах, и насъбралата се мръсотия под и мебелите и зад тях. Оглеждайте мебелите, които се намират в ъглите на стаята и близо до стените защото често се образува мухъл, който не бива да достига до новото жилище. На новото място е хубаво да осигурите калцуни за хамалите ако не искате да се замърси по време на работа. Също така ако стените са прясно боядисани кажете на хамалите за да ги внимават да не ги допират и да ги пазят от изцапване.