ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ

Всеки знае как след основен ремонт се натрупват:
– Голям брой тухли, мазилка, бетон (строителен отпадък), които трябва да се напълнят в чували и изхвърлят
– Голям брой тежки чували със строителен отпадък.
И навярно като много други Ви притеснява когато:
– имате нужда да се освободите от старите мебели (битов отпадък), за да се обзаведете с нови.
– имате нужда от почистване на Вашето мазе, склад, гараж, таван, килер, изба, двор.

Запитване за улугата

Извозване на стари мебели и битови отпадъци

Понякога е прекалено рисковано пренасянето на прекалено стари мебели . Колкото и сантиментална стойност да имат, повечето от тях са пред разпадане и неизползваеми. Ако решите, че искате да се изхвърлят трябва да знаете, че нашите хамали не изхвърлят мебели на улицата или до кофата за боклук. Работим със сметище и рекултивационен център. Извършваме услуги “извозване на стари мебели и строителни отпадъци”. Предлагаме и почистване на дворове, мази, килери, складови помещения и тавани. Също така и почистване след ремонт преди да се нанесете. Можем да Ви осигурим складово помещение за мебелите по време на ремонтна дейност.

Кои отпадъци са строителни и кои битови?

За битов отпадък се смятат мебели, бяла и черна техника, врати, матраци, одеала, стъкло.
За строителен отпадък се смятат тухли, камъни, плочки, керемиди, мазилка, изкъртен бетон и бетонени блокове.
НЕ СА СТРОИТЕЛЕН ОТПАДЪК: ГИПСОКАРТОН, ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, ДЪРВО, СТЪКЛО.
Ако искате да улесните хамалите и съответно да спестите пари може да напълните строителните отпадъци в чували. От Smart Movers Ви съветваме чувалите да са сезалени, като не бива да ги пълните много за да са лесни за носене. Ако желаете можем ние да извършим цялото почистване след ремонт. Наши представители ще дойдат да направят оглед и заедно може да съставите план за действие. Така ще Ви бъде дадена фиксирана крайна цена за всичко, което искате да се извърши. От Smart Movers Ви уверяваме, че не оставяме мръсотия след себе си.

– затворен или отворен камион?

Ние от Smart Movers Ви предлагаме бусове и камиони от 12 до 21 куб.м и обслужване от опитни и отговорни служители.
Ако имате да товарите каквото и да е с кран или в насипно най-добре е да използвате открит камион тип самосвал. Всичко, останало е хубаво да бъде натоварено в закрит.
Товаренето на стари мебели за изхвърляне не е най-правилното решение, защото при транспортирането им нещо може да падне и да затрудни движението по пътя. Съветваме Ви да използвате закрит камион за изхвърляне на стари мебели.
Предимството на закрития камион е, че нямат значение атмосферните условия. Разбира се ако е за изхвърляне на стари мебели не е нужно да стигат здрави или сухи, но все пак в затворен камион може да се поберат повече отколкото в открит или в самосвал. Микробусът е един от най-използвания вариант за транспортиране на малко багаж в града, той е удобен за малки поръчки с личен багаж и малки мебели. Имайте предвид, че микробусът няма падащ борд, което го прави по – труден за товарене с големи мебели. Камион с падащ борд е идеален за преместване на мебели, бяла техника, цялостно преместване на апартамент или офис. Най-удобен е защото падащият борд ще улесни товаренето на големи и тежки мебели или техника. Дори и за товарене на чували със строителен отпадък или стари мебели независимо разглобени на плоскости или не, камионът с падащ борд е най-удобен за това. Трябва да се подчертае,че каквото и транспортно средство да използвате най-важен е екипът, който ще пренася и товари вашите вещи. Дори на пръв поглед лесната задача да се натоварят мебели за извозване до сметище, екипът трябва да е достатъчно внимателен и опитен за да не нарани стените на вашето жилище или вход. Много важен фактор за гладкото протичане на поръчката е мястото за паркиране. Осигурете място за паркиране защото в натоварените часове това не е лесна задача за шофьора, който ще Ви обслужи. Като запазите място така улеснявате товаренето и поръчката Ви ще бъде изпълнена по-бързо. Транспортирането на мебелите и вещите Ви става съобразно ограниченията за скорост, и състоянието на пътната настилка, както в града така и извън него. Независимо дали са стари мебели за извозване до сметище или нови мебели до вашия нов дом нашите шофьори карат с повишено внимание.

Ние сме насреща! Ще ги изхвърлим на регламентираните за това места.

Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация.
Битовите отпадъци се изхвърлят на регламентирано сметище.
Свържете се с нас за предварителен и безплатен оглед или ни изпратете Вашите въпроси на e-mail през нашия сайт. Ще Ви дадем най-добрата цена.
Наш представител ще извърши огледа за да се фиксира точна цена и да състави план съобразен с Вашия график. Най-вече за ваше спокойствие, че работата ще се извърши бързо без да се притеснявате, че ще има забавяне.