Препятствията са онези ужасяващи неща, които виждате, когато откъснете очи от целта си.”
Хенри Форд

Отговаряте за голям офис? Служителите Ви са специалисти във Вашата сфера и работят по специалността си? Бизнесът Ви се разширява и периодично се нуждете от хора за пренасяне на мебели от едно помещение в друго?

Няма нужда да ангажирате Вашите служители в извънработно време и да имате проблеми с тях или в работно и да търпите загуби както Вие, така и бизнесът Ви. Това е на пръв поглед лесна работа – да се пренесе офис бюро, конферентна маса или стелаж за документи. Но Вашият персонал няма опит да се справи с тази задача, затова е възможно някой да се контузи или да повредите някоя мебел. За столовете или техниката знаем, че можете да се справите.

На кого можем да помогнем?

Запомнете, че ние сме ВАШ ПАРТНЬОР, а не просто външна фирма, след която да вървите и да диктувате всяка крачка.

Наши партньори са мениджъри на бизнес сгради, на офиси в различни сфери. Най-важното при обслужването на бизнеси от този тип е срокът и часовете за изпълнение. Нашето изпълнение зависи от сроковете, описани в договорите между наемател и собственика на помещението. Ние се съобразяваме и работим с тях, за да сме от полза на нашите партньори.

Запитване за улугата

Изхвърляне до депо и складиране.

Независимо дали вещите от помещението, което трябва да изпразним, са за изхвърляне или за пренасяне до друго място, ние сме готови да Ви помогнем! Редовно се случва да трябва да изхвърлим мебели или вещи от помещения, директно в контейнери за боклук и оттам в сметище. Работим с фирма за извозване на отпадъци до депо.

Можем да съдействаме и със складово помещение, където да преместим Вашите мебели и вещи, ако в момента нямате къде да ги оставите. Целта ни е да изпълним работата в срок и Вие да настаните новите наематели в помещението, което сте отдали. С наша помощ това е възможно!

Разглабяне и сглобяване на мебели.

Някои мениджъри предпочитат пренасянето на офиса им да се случи поетапно. Когато работите с нас, не трябва да мислите за подробностите. Ние ще се погрижим за всичко, а Вие ще имате време да обърнете внимание на бизнеса си.

Поетапното пренасяне е добър вариант в случай, че имате много документация и техника, от която зависи бизнесът Ви.

Няма значение дали има нужда да се разглобят мебели или да се сглобят нови. Нашият екип е готов да Ви отмени и да се погрижи изцяло за пренасянето. Без да ангажирате Вашите служители и да нарушавате работния процес! Толкова е лесно!

Свържете се с нас чрез контактната форма и ние ще Ви дадем най-доброто предложение как можем да Ви бъдем полезни и да се включим във Вашия график.