“Бизнесът с храненето на хората е най-невероятният бизнес в света.”
Хосе Андрес

Бизнесът Ви е свързан с вериги за бързо хранене? Независимо дали сте собственик на верига, заведение, бар, хранителен магазин или сте техник на големи машини, ние можем да Ви бъдем полезни!

Защо се нуждаете от професионална помощ?

Когато става въпрос за бизнесите от хранително-вкусовия сектор като магазини, фурни, пекарни и заведения, често се работи с голяма и тежка техника. Например – хладилни витрини, фурни, пекарни, конвектомати. Понякога се налага уредите да бъдат транспортирани до друг обект или до техник за ремонт.

Разбира се, техникът може да дойде на място във Вашия обект или помещение. Но най-честата практика е – машината да се вземе за ремонт и да се върне във Вашето помещение.

От друга страна, пренасянето на машина от едно работното помещение в друго е свързано с бързина и прецизност. Причината е проста – колкото повече се бавите, толкова по-дълго заведението няма да работи или ще нарушите спокойствието на клиентите. За хладилните витрини е важно да помислите къде ще складирате стоката, която зависи от тази витрина.

Затова демонтирането, преместването и монтирането трябва да се извърши бързо и прецизно.

Ако се е налагало сами да се справите с транспорта и логистиката, знаете колко е трудно. Налага се да ангажирате персонал, който не е запознат с правилната техника и може да се контузи. Друго неудобство е, че техниката е тежка и голяма, трудна за захват и лесна за изпускане.

Вече не е нужно да се ангажирате и да правите всичко сами!

Запитване за улугата

Как можем да Ви помогнем с пренасяне на магазини или заведения?

Ние можем да Ви бъдем полезни с пренасянето и транспортирането на Вашите витрини, хладилници, техника и машини с различни размери.

Бързината и прецизността на изпълнението опира до това, колко са опитни носачите. Нашият екип има голям опит с пренасянето на хладилни витрини в магазини за месо, двукрилни хладилници, витрини за алкохол, сладкиши и други. Работили сме с обекти от различно естество – заведения, барове, хранителни магазини и много други.

Готови сме да се превърнем във Вашия нов и доверен партньор и да Ви помагаме редовно. Пренасянето, транспортът и логистиката са основните ни услуги, но можем да Ви съдействаме и със складирането на техниката, ако нямате къде да я съхранявате.

Даваме Ви 100% гаранция, че работим бързо, прецизно и ще улесним Вашата работа.

На кого можем да помогнем?

Ако сте предприемач или бизнесмен, знаете, че товаренето и разтоварването на големи хладилни витрини се случва 2-3 пъти в живота на обекта. Няма значение дали местенето е обвързано с ремонт или развитие на бизнеса Ви. Можете да разчитате на нас и да улесним както Вас, така и персонала Ви.

С наша помощ ще се фокусирате върху управлението и развитието на бизнеса, а ние ще се погрижим за останалото.

Ако сте техник на хладилници и хладилни витрини, също можете да се възползвате от нашите услуги. Ние ще поемем пренасянето, транспорта и логистиката, а Вие – ремонта. Вече не е необходимо да мислите как ще се справите с големите и тежки машини, да ангажирате колеги за товарене и разтоварване. Ние можем да Ви отменим и да Ви дадем възможността да насочите силите си към намиране на нови клиенти за бизнеса си.

Свържете се с нас още сега чрез контактната форма!

Готови сме да Ви помагаме редовно и винаги да бъдем насреща в трудните моменти, свързани с пренасяне, доставка, качване и сваляне на тежките машини.