„Тухла по тухла, камък по камък, всяко велико нещо е построено от тези, които вярват, че могат.“
Том „Масонът“ Мичъл

Занимавате се с търговия на строителни материали или имате строителна борса? Нуждаете се от разносвач или фирма, на която да поверите тази задача?
Ние – от Smart Мovers, можем да Ви предлоим разнос на строителни материали. Можете да разчитате на нас както за транспорта, така и за работната ръка. Даваме Ви дори възможност да предложите най-доброто потребителско изживяване, като предложите на Вашите клиенти носене до етаж или внасяне в апартамента.

Какво Ви предлагаме?

Ако се нуждаете от надежден партньор за разнос на строителни материали, ние ще Ви помогнем с:

  • Транспорт на стоки и материали в град Варна и околията.
  • Разнос на стоки и материали до крайния клиент или до строителни обекти.
  • Разнос до няколко обекта.
  • Качването на материалите до етажа и вкарване в апартаманета. Независимо дали има или не асансьор.
  • Пренасянето на стоката между Вашите работни бази.
  • Помощ с логистиката във Вашите складове или тези, които Ви обслужват.
  • Складиране на материалите, ако нямате къде да ги съхранявате за определен период от време или дългосрочно.

Запитване за услугата

Защо да ни се доверите?

Доставката на Вашите строителни материали в срок е от решаващо значение за успеха на бизнеса Ви. Клиентите, освен качество, очакват и бърза доставка до вратата им. С нас вече ще можете да им гарантирате не само транспорт, но и качване до етаж и внасяне в апартамента.

Сигурни сме, че поне веднъж сте търсили варианти за по-добра логистика и транспорт. Може би сте предлагали почасова работа, защото няма как да ангажирате човек целодневно. Или сте се сблъсквали с несериозни служители, които не изпълняват задълженията си.

За съжаление, намирането на на лоялни служители при тези условия е трудно, но намирането на лоялни партньори е лесно! Това сме ние от Smart Мovers!

Готови сме да изградим и гарантираме трайно партньорство с Вас. Това ще Ви спести много време и разходи. Няма да е необходимо да наемате отделно служители на тази позиция и в слабите месеци да правите ненужни разходи.

Ние сме насреща, за да развием Вашия бизнес и услугите, които предлагате. Вече няма нужда да търсите други варианти! Предлагаме Ви всякакъв вид пренасяне, местене, носене и качване на материали, кашони и чували.

Каква гаранция Ви даваме?

Клиентите очакват да им дадете гаранция за качество! С нас можете да им даде 100% гаранция за изпълнение в дадения срок. Ние работим с Вашия график и доставките Ви стават наша грижа.

Наясно сме, че доставките са зависими от крайния клиент и понякога изникват неудобства и промени в свободното им време. Затова ние сме готови да се нагодим, за да улесним работатата Ви.

Ние гледаме сериозно на нашето партньорство и можем да Ви уверим, че ще работим за развитието на бизнеса Ви.

Свържете се с нас за консултация чрез контактната ни форма, за да разберете как можем да Ви бъдем полезни!