Транспортни услуги от Smart Movers

Ние от Smart Movers Ви предлагаме транспортни услуги за град Варна и цялата страна. Доверете се на опитния ни екип, който ще опакова Вашият багаж и мебели, ще ги натовари и ще ги транспортира безопасно до Вашият нов дом или офис.
Разполагаме с транспортни средства между 12 и 20 кубика. Камиони с падащ борд, самосвал и микробуси. Ако имате нужда от хамали можем да Ви осигурим най-опитните екипи в гр. Варна. Независимо дали имате да местите своето жилище или офис, имате да изхвеърляте строителен и битов отпадък или трябва да преместите своето пиано свържете се с нас.

Запитване за улугата

Микробус

Ако имате да местите малко багаж най-удобен е микробуса. Идеален размер за градски условия и същевремено лесно товарене и намиране на паркомясто.

Закрит камион с падащ борд

Ако имате да местите апартамент или офис с мебели, техника и багаж разумно е да изберете камион със закрит фургон, който да събере всичките Ви мебели. Падащият борд е екстра, която позволява по-лесното товарене на големи мебели, пиана, техника или палети в камиона. Нашите екипи са обучени да подсигуряват мебелите и багажа, като за целта разполагат с всички необходими средства и материали за опаковане и укрепване. Ако сте опаковали сами нещата си, не забравяйте да маркирате кашоните или чувалите с всичко чупливо, както и огледала или стъкла. Закрития фургон разбира се позволява транспортирането на мебели дори и в лоши атмосферни условия. Нашите хамали ще се погрижат да бъде опаковано всичко и да не бъде застрашен багажът Ви от нараняване по време на пътя. Важно е да бъде осигурено място съобразено с размера на камиона и падащия му борд. Обикновено това е около кола и половина. Паркомястото е важно за да премине товаренето без усложнения и да не се пречи на движението.

Самосвал

Ако имате да товарите насипни строителни материали, строителни или битови отпадъци може съвсем спокойно да направите това със самосвал. Така няма да се налага хора да разтоварват насипния материал а единствено да го натоварят, разбира се освен ако не разполагате с багер. Ако ще транспортирате насипен строителен материал , като пясък например или ще си почиствате мазата и сте натоварили самосвала със много отпадъци, не забравяйте да покриете товара отгоре за да не може да литне нещо от него по време на пътя. Самосвалите стават и за пренасяне на мебели, бяла техника и багаж, но не забравяйте, че са открити отгоре и атмосферните условия могат да попречат на преместването. Също така са с с ниски прегради, което не е удобно за транспортиране на високи мебели и техника, като хладилници например. Малко багаж и някой друг диван е възможно да се преместят със самосвал, но ние от Smart Movers Ви съветваме за преместване на мебели, багаж и техника да изберете камион с падащ борд със закрит фургон.

Всеки от нашите камиони разполага и с палетна количка.

Намирането на транспортно средство, което точно да събере вашите лични вещи и мебели не е лесен. За това е добре да потърсите нас. Нашите опитни, интелигентни и бързи професионални носачи и шофьори, ще превърнат Вашия транспортен проблем в приятна разходка. Обадете ни се и ще Ви посъветваме от каква големина камион имате нужда. Ние разполагаме с:

– камион 18, 22, 30 кубика с падащ борд
– микробус 12, 15 кубика
– самосвал 13 и 17 кубика

Нашите професионални шофьори ще се погрижат Вашите принадлежности да стигнат здрави до нужната дестинация, като задължително спазват нужните ограничения на скоростта в града и извън него и се съобразяват с пътната обстановка.

Обадете се сега и разберете повече или ни пишете на e-mail в нашия сайт. Служителите ни ще отговорят на всички Ваши запитвания.