“Няма съмнение, че транспортният сектор е най-важният за нашата икономика.. “
Робърт Брейди

Транспортът е услуга, от която всеки бизнес се нуждае, за да се развие. Няма значение дали става въпрос за доставка до складова база, физически магазин или краен клиент. Бързото и качествено изпълнение от голямо значение за Вас.

Какво включва услугата транспорт?

Вече не е необходимо да прекъсвате работния си процес и да ангажирате служителите си с товарене, разтоварване или транспортиране. Нашият екип е готов да пренесе и транспортира стоките Ви до желаното от Вас място. Предлагаме Ви:

  • Доставка по график – можем да Ви бъдем полезни с ежеседмична или ежемесечна доставка до работни помещения, складове или желан от Вас адрес.
  • Транспортиране – по предварително уговорен график, ние транспортираме Вашите товари и стоки.
  • Товарене и разтоварване – няма нужда да се притеснявате за пренасянето до определено помещение на висок или подземен етаж, това ще е също наша грижа!
  • Междуградски доставки – можем да помогнем и на бизнеси, занимаващи се с търговия на стоки извън град Варна. Предлагаме доставка, товарене и разтоварване. Освен за околията на Варна, предлагаме доставка до градове и села из цялата страна с бус и камион. Разширете дейността си с наша помощ!

Запитване за улугата

С какви транспортни средства разполагаме?

Не е необходимо да търсите постоянно варианти за Вашия бизнес! Ние се грижим Вашите товари да стигнат в търговски вид до нужната дестинация. Задължително спазваме нужните ограничения на скоростта в града и извън него и се съобразяваме с пътната обстановка. Така пазим товара да не се повреди.

Закрит камион с падащ борд.

Ако Вашият бизнес е свързан с мебели, техника или стока в кашони, разумно е да изберете камион със закрит фургон. Падащият борд е екстра, която позволява по-лесното товарене на големи мебели, пиана, техника или палети в камиона.

Нашите екипи са обучени да подсигуряват мебелите и багажа, като за целта разполагат с всички необходими средства и материали за опаковане и укрепване. При опаковане на товарите от Вашите служители, трябва да маркирате стоки като огледала и стъкла като чупливи.

При нужда, ние ще се погрижим да бъде опаковано всичко и да не бъде застрашена стоката Ви от нараняване по време на пътуването.

Закритият фургон позволява транспортирането на стока, дори и в лоши атмосферни условия. При доставката важно е да бъде осигурено място, съобразено с размера на камиона и падащия му борд. Обикновено това е около кола и половина. Паркомястото е важно, за да премине товаренето без усложнения и да не се пречи на движението.

Самосвал

Ако бизнесът Ви е търговия с насипни строителни материали, можем да Ви бъдем полезни с разноса до крайния клиент със самосвал. Така няма да се налага да ангажирате хора, които да разтоварват насипния материал, а единствено да го натоварят. Разбира се, освен в случаите, когато разполагате с багер.

Самосвалите са подходящи и за пренасяне на мебели, бяла техника и багаж. Особеност е, че са открити отгоре и атмосферните условия могат да попречат на преместването. Имат ниски прегради, което не е удобно за транспортиране на високи мебели и техника, като хладилници.
Всеки от нашите камиони разполага и с палетна количка.

Какво Ви съветваме?

Намирането на транспортно средство, което точно да събере Вашите нужди не е лесно. Затова се нуждаете от професионална помощ. Ние ще превърнем Вашия транспортен проблем в приятна разходка.. Ние разполагаме с:

  • камион 18, 22, 30 кубика с падащ борд;
  • микробус 12, 15 кубика;
  • самосвал 13 и 17 кубика.

Някои стоки е възможно да се преместят със самосвал, но ние от Smart Movers Ви съветваме да се свържете с нас. Предлагаме ВИ да проведем ИНДИВИДУАЛНА консултация по телефона или на лична среща. На нея ще ни разкажете повече за нуждите си, а ние ще Ви дадем професионален съвет от каква големина камион се нуждаете.

Свържете се с нас още сега чрез контактната форма!

Или ни се обадете на телефон: 0895 550 360 или ни пишете на имейл: office@smartmovers.bg. Нашите консултанти с радост ще Ви споделят как можем да Ви бъдем полезни.