ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0895550360

Open/Close Menu Хамали Варна Smartmovers ® - Хамалски услуги от студенти

Желаете ли приблизителна цена?
Обадете се за безплатен оглед »

Обадете се сега:
0895550360

важни съвета за чували

Предимствата при пренасянето на багаж в чували е, че в тях може да се сложи почти всичко и да се пренесе лесно. Не това, че сте избрали чували за пакетиране на Вашите вещи може да създаде проблем. Проблем може да е материалът, от който са направени чувалите. По-долу сме извадили някои основни грешки при избор на чували за различни случаи:

  •  Хората често използват за пакетиране чувалчета за отпадъци. Лошото при тях е, че лесно се късат. Дори да изглеждат добре опаковани, дори и в две торбички да сте сложили едно нещо за да „бъде по-здраво” опитът показва, че не е така. В 95% от случаите те се късат  при пренасяне, товарене или разтоварване, защото са тънки.Използвайте или сезалови чували, или такива от дебел найлон. В тези от найлон също може да сложите кабели, разклонители, възглавници, одеала или дрехи.
  •  Неудобство е че чувалите трудно се маркират. За целта е подходящо да се увие горната част с обикновена залепваща лента и на нея да се приложи хартиено тиксо с надпис. Ако директно на чувала се залепи тиксо в повечето случаи то изпада, губи или се къса.-
  •  Ако имате за извозване строителен отпадък, Чувалите са идеален вариант в тях да напълните тухли, плочки, изкъртен бетон или мазилка. Основна грешка е да се вземат найлонови защото лесно се късат от тежестта или острите краища на плочки, тухли. Най-удачни за тази цел са сезалови. Те също могат да се скъсат, но са много по-зсрави и удачни за тази задача. От размера зависи колко можете да напълните в него, но не забравяйте, че трябва и да се пренесе без опасност от контузии, за това не прекалявайте – здравето е на първо място!         

СЪВЕТ:

Ние от Smart Movers препоръчваме да се интересувате от условията на местните фирми за пренасяне. Заложете на професионалисти, тъй като често хората се доверяват на неквалифицирани и неопитни екипи с цел спестяване на пари. Оказва се обаче, че често такива премествания не преминават нито спокойно, нито евтино. Една от основните причини е липсата на доверие. Доверие, което се влияе от отношението на екипа по преместване към личните вещи на клиента. Няма ли доверие изчезва и спокойствието. Никой не би бил спокоен, когато е поверил покъщнината си в ръцете на хора, на които не вярва. Особено, когато и трябва да им плати. Ние от Smart Movers предлагаме безплатни огледи, най-добри условия, прозрачност при калкулация на офертите, бързо и коректно изпълнение на поръчките.

5 (100%) 2 votes
©2018 Smartmovers Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg