ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0895550360

Open/Close Menu Хамали Варна Smartmovers ® - Хамалски услуги от студенти

Желаете ли приблизителна цена?
Обадете се за безплатен оглед »

Обадете се сега:
0895550360

важни съвета за пакетиране

Предимствата на кашона са, че може много прилежно да наредите това, което ще пренасяте и може да се надпише директно на всяка от страните без да се притеснявате, както при писането на бележка, че тя може да се разлепи и да изчезне. И може би най-голямото предимство е, че поради правилната си форма лесно се пренасят и нареждат в превозното средство, като запълват всяко място, което понякога не е възможно при превозването на мебели,тъй като често те имат неправилни форми.

Пакетирането в кашони е лесна задача на пръв поглед, но колкото и странно да звучи тя крие своите тънкости. Неправилното им укрепване и липсата на маркер по кашоните може да коства счупването на това, което е в тях. Много хора в стремежа си да улеснят екипа по преместване се заемат сами да си опаковат нещата за местене и пропускат някои дребни, но важни детайли . По-долу сме описали някои от грешките, които се правят при опаковане в кашони:

  • Когато пакетирате книги в кашон в важно да не прекалявате с броя на книгите, защото са тежки и става по-трудно пренасянето им. Колкото и книги да сложите е важно да се подсили долната страна на кашона. Обикновено се използва тиксо, а понякога и допълнително дъно.
  • Ако опаковате нещо, което е важно да не се накланя и не трябва да стои с главата надолу направете стрелки на кашона, които да сочат посоката на която трябва да бъде изправен кашона.
  • Ако опаковате чаши или други чупливи неща задължително всяко едно го опаковайте с нещо меко. Ако не са много нещата може да Ви свършат работа хавлии, но най-често се използва намачкана хартия , тъй като е най-евтина, а за опаковането на многото чаши е необходимо доста материал. Вестниците също са вариант, но не забравяйте, че те цапат много с мастило и след пренасянето може да прекарате допълнително време в миене, а понякога може дори изцапаното да не се измие.

Ние от Smart Movers се надяваме, че тези съвети ще ви помогнат. За безплатна оферта и още съвети може да се свържете с нас по всяко време.

5 (100%) 4 votes
©2018 Smartmovers Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg