ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0895550360

Open/Close Menu Хамали Варна Smartmovers ® - Хамалски услуги от студенти

Желаете ли приблизителна цена?
Обадете се за безплатен оглед »

Обадете се сега:
0895550360

Брандове мебели

4.Poliform

Мебели

Създадена през 1970 г. като еволюция на малка занаятчийска работилница от 1942 г., Poliform има силни корени на територията на Brianza, територия, която е в състояние да запази своите ценности и традиции.

Днес Poliform е лидер в индустрията на международния мебелен сектор. Това е така, защото то не само успешно поддържа, като отличителен елемент силно съвременно усещане, с доказаната си способност да предвещава вкусовете и нуждите на разнообразната клиентела, докато предвижда и тълкува съвременните тенденции в живота; тя също така се придържа към ангажимента си за непрекъснато проучване на качеството и иновациите. Използваните материали са внимателно подбрани, за да се гарантира отличен естетически резултат заедно с надеждността във времето. Всеки продукт е изпитан и тестван, за да гарантира безопасност, максимално съвършенство и здравина.


Четири ключови компонента винаги са били вградени в производствената култура на Poliform: дизайн, в непоколебимата ангажираност на компанията за посрещане на нуждите на крайния клиент; технология, за да се гарантира завършен продукт с най-високо качество; материали, за да се установи висок естетически фактор, който отличава колекцията; надеждност, така че всяко предложение успешно да изпълнява функцията си във времето.

3. Edra


Техният неконвенционален дебют през 1987 г. се основава на „I Nuovissimi“; колекция, мебелни парчета, замислени от млади, относително неизвестни дизайнери. Компанията се разраства бързо с иновативния си подход и под ръководството на миланския архитект Масимо Мороци продължава да разработва продукти, които се основават на свежи, съвременни идеи от млади, модерни дизайнери, включително и новаторската работа на Франческо Бинфара и Фернандо и Умберто Кампана.

Edra произвежда и разпространява по целия свят аксесоари за домашно обзавеждане, като дивани, кресла, столове, маси, контейнери, легла, както и различни аксесоари за обзавеждане, които ще бъдат открити в тясно сътрудничество с най-добрите дизайнери в международната сцена. Да се ​​наследи италианската традиция на ръчно изработената работа е гордост, тежест и чест. Във всеки продукт на Едра има много внимание към детайла, напреднали строителни техники, съчетани с лекота на използване, незаменим човешки принос, най-качествените материали, които усилват възприятието за емоционално и сетивно качество. За да се създаде продукт на Едра, са необходими много  познания по изкуство, технически и технологични процеси, съвременен подход към производството, съобразен с гъвкавост и изтънчен вкус.

2. Restoration Hardware


Restoration Hardware е американска компания за домашно обзавеждане със седалище в Corte Madera, Калифорния. Основана е през 1979 година в Америка. Към август 2018 г. компанията е управлявала общо 70 галерии, 18 галерии за цялостна линия и 6 бебешки и детски галерии. Компанията разполага и с 36 магазина в САЩ и Канада.

Стивън Гордън основава Hardware за възстановяване в Eureka, CA през 1979 г., като възстановява викториански дом и открива недостъпни, висококачествени Hardware-ни устройства. Г-н Гордън усъвършенства уменията си за мърчандайзинг в продължение на десет години, разширявайки се бавно в Северна Калифорния и Бостън, преди да повиши външния капитал от кардиналните инвестиции, позволявайки ускорено разширяване. Компанията има 47 магазина, когато е пусната публично през 1998 г., завършвайки годината в над 65 магазина и започва бърза експанзия до над 100 магазина в 31 държави, достигайки $ 369,5 милиона в нетните продажби до 2001 г.

1.Promemoria


Promemoria е реалност с дълга традиция, но непрекъснато се развива. При дебюта си в интериорната декорация, през 1988 г., Ромео Соци избира за своя бизнес име, което е декларация за любов към способността за опазване: ръчно изработеното, извънредното, изключителното. Спомняйки си за миналото, за да подобрим бъдещето, това е истинската мисия на компанията, която потъва в традицията да изгради солидно бъдеще. Дълбоко свързана с територията на езерото Комо, Promemoria често произвежда поръчкови и лимитирани издания, които също се оценяват в международен план.

Promemoria никога няма момент на почивка; тя постоянно се развива. Многообразна производствена реалност, която нараства с времето, обединявайки всички етапи на обработка: от изследване на материали до изучаване на довършителни работи, от изработка на дрехи – кожени изделия, тапицерия, гравиране – до високотехнологична обработка – осветление и дизайн.


Днес Promemoria е фабрика, в която мечтите се превръщат в луксозни занаятчийски мебели. Предприемаческата и производствената природа са намерили рядък синтез, тъй като Ромео Соци не се страхува от смелите решения, той често работи за измерване, а действа в международно пространство, което има широки географски граници, където посреща почитателите на високите постижения и качеството.

С тази статия приключва поредицата “10 от най-скъпите мебели брандове на света”. Надяваме се да ви е било интересно и очаквайте още интересни статии, които ще ви разнообразят ежедневието. Благодарим на всички наши почитатели и клиенти.


важни съвета за чували футър
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

two × four =

©2020 Smartmovers Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg
Call Now Button