ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0895550360

Open/Close Menu Хамали Варна Smartmovers ® - Хамалски услуги от студенти

Желаете ли приблизителна цена?
Обадете се за безплатен оглед »

Обадете се сега:
0895550360

Често задавани въпроси

Нормално е при положение, че имаме определен брой конкретни услуги, които целят да задоволят конкретни нужди на нашите клиенти въпросите относно изпълнението и условията на тези услуги на много хора да съвпадат. В тази статия ще отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти, с което се надяваме да внесем яснота относно политиката на фирмата. Разбира се всеки случай е отделен и ние не можем да сложим под общ знаменател различните ситуации, но най-общо казано от опита ни до сега сме се постарали да систематизираме въпросите по важност в графа #ПОЛЕЗНО от нашия #smartblog в поредица от статии със заглавие  “Често задавани въпроси”. Целта ни с тази поредица от статии е да отговорим на въпроси и да бъдат правилно осведомени и доволни най-вече нашите клиенти.

 

  1. Цената за транспортна услуга включва ли работа на хамали?

– Не, цената за транспорт включва единствено транспортирането на вашия багаж от т. А до т. Б.

 

  1. Цената за транспорт включва ли помощ за пренасяне на багаж от шофьора?

– Не, задачата на колегата шофьор е да укрепи багажа ви в транспортното средство и да го закара от т. А до т. Б. Имаме хамалски услуги и професионален екип, който се занимава отделно с тези задачи.

 

  1. В цената за хамалски услуги включен ли е транспорт?

– Не, в цената за хамалски услуги влиза само товаро-разтоварителната  дейност на нашите колеги.

 

  1. Броят етажи и наличието на асансьор оказва ли влияние на крайната цена?

– Крайната сума за хамалските услуги се определя на час. Ако багажът ви е на по-висок етаж и няма асансьор, това ще повлияе на времето за изпълнение на поръчката съответно и на цената. Ако има асансьор работата ще се приключи по-бързо и съответно цената ще бъде по-ниска. Винаги препоръчваме извършването на оглед преди поръчката за да се избегнат недоразумения!

 

  1. Ако обектът от който ще транспортирате мебели е на близко разстояние до обектът до който ще се карат това влияе ли на крайната цена за транспорт?

– Цената на транспорт е на курс. Независимо къде се намира втория обект, до който ще се кара багажът или мебелите цената е на курс и в нея се включва един час престой за товаро-разтоварна дейност. С подаването на заявка за транспортна услуга за вас се запазва съответното транспортно средство и ще бъдат отказвани други поръчки в този конкретен час, така ние се грижим за коректното изпълнение на вашата поръчка.

 

  1. Ако е нужно разглобяване на дадена мебел това ще доведе ли до допълнително заплащане за услуга демонтаж и монтаж?

– Крайната сума се определя на час. Ако демонтаж и монтаж на дадената мебел отнеме повече време това ще покачи крайната сума. Именно за това ние препоръчваме да се извърши оглед преди подаването на заявка за поръчка за да се изготви точен план за услугата и съответно да ви се даде адекватна цена. Извършването на огледи е винаги плюс за благоприятен краен резултат.

 

  1. Може ли да се даде крайна цена за преместване по телефона?

– Не. Цената се определя на час и крайна цена се дава единствено след оглед. В огледа опитните ни колеги определят колко време ще отнеме поръчката и така изготвяме правилната цена за вас. По телефона се дава ориентировъчна цена и се изясняват условията за определянето на цената

 

  1. Извършвате ли опаковане на машини, мебели и посуда?

– Да, извършваме. Разполагаме с всички необходими опаковъчни материали за предпазване от изцапване, одраскване и др.

 

  1. Цената за пренасяне на мебели включва ли опаковане и опаковъчни материали?

– Не. Цената за пренасяне на мебели не включва използването на опаковъчни материали. Единствено след изрична заявка на клиента се предоставят необходимите материали и се начислява съответната сума. Ние съветваме нашите клиенти да заявяват предварително необходимостта от опаковъчни материали.

 

  1. Предлагате ли опаковъчни материали?

– Да, предлагаме всички видове опаковъчни материали необходими за вашето преместване. Стреч фолио, пукащо фолио (bubble wrap), тиксо, хартиено тиксо, опаковъчна хартия и различни видове кашони.

 

Това бяха само 10 от най-често задаваните въпроси от наши клиенти. Надяваме се да са от полза при избирането на конкретната услуга за вашите цели. Очаквайте още статии от поредицата “Често задавани въпроси” в графата #ПОЛЕЗНО от нашия #smartblog , а ние очакваме да ни позвъните за да помогнем с всичко от което имате нужда за вашето преместване. Свържете се с нас за въпроси, съвети и помощ за пренасяне на вашия багаж. До скоро!

 

спестяване футър

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

fourteen + 4 =

©2020 Smartmovers Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg
Call Now Button