ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА: 0895550360

Open/Close Menu Хамали Варна Smartmovers ® - Хамалски услуги от студенти

Желаете ли приблизителна цена?
Обадете се за безплатен оглед »

Обадете се сега:
0895550360

най-съпи брандове хедър
  1. French Heritage

Повече от 35 години French Heritage е топ производител на мебели по поръчка между водещи дизайнери, покупателни организации, хотелиери и лица, вземащи решения в световен мащаб. Под влияние на френската мода, архитектурните акценти, пътуванията по света и уюта на дома, френското наследство улавя желанието за „joie de vivre“ във всички култури.

От името на бранда се разбира, че те създават мебели в старинен стил за всеки човек по света любител на луксозни мебели изработени по поръчка. Поради това те са най-препоръчваните от всички.

Този бранд са от много години в тази сфера и също така са се дали началото на най-модерното домашно обзавеждане с традиционен привкус. Това е причината всеки един артикул като маса, стол, бюро и др. да е направен с изключителна прецизност и перфекционизъм, което подобрява обзавеждането на дома. Всеки един стол от тези красиви мебели струва около $4173 , защото са удобни и меки.

  1. Christopher Guy

Christopher Guy Harrison се вдъхновява от декоративния стил, когато е в подрастваща възраст през 1970 по бреговете на Френската Ривиера. Тук той се вдъхновява от изискаността присъща на френския дизайн. Сега Christopher Guy е интернационален бранд наложил се в сферата на производството на мебели. Те започнали продукцията си в тази сфера през далечната 1999 г. и интересното, което трябва да се знае за тях е, че са започнали тяхната работа и бизнес с  декориране на луксозни огледала и с перфектните им дизайни, но сега те предлагат всички видове мебели.

Вмомента те предлагат едни от най-луксозните и най-скъпи мебели и осигуряват на хората доживотна гаранция на своите продукти.

Поради тази причина този бранд е един от най-търсените и предлагат голям избор от най-висок клас страхотно домашно и офис обзавеждане. Мебели от този бранд са влезли и в Холивудски продукции като “Последният ергенски запой” , “ Казино Роял”, “ Дяволът носи прада” и др.

  1. Henkel – Harris

Едни от най-добрите мебелни брандове, който е от 80 години на пазара с едни от най-качествените мебели са от ръчно обработено дърво ретро стил. Наследството на Henkel-Harris започва от съвсем скромно начало. След служба във Втората Световна война Карол Хенкел, заедно със своята съпруга Мари, влезли във мебелния бизнес със своя приятел Джон Харис. През 1946 година семейство Хенкел наело сграда, в която започнали своя бизнес.

До 1990 година компанията имала над 290 служителя, които със желание и любов продължили традицията на най-добрите Американски мебели.

През 2013 г. семейството на Gum купува Хенкел Харис и се гордее, че продължава традицията да произвежда най-добрите американски мебели. Със същия ангажимент към своите работници и страст към изработката на мебели, семейството на дъщерята има само една цел: „да се гарантира, че наследството продължава“.

Това бяха 3 от най-скъпите мебелни брандове на света, някои от които са с над 80 годишна история а цените достигат до $ 5000 за един стол! Очаквайте втората част на тази супер интересна статия изпълнена, показваща брандове, които градят своите традиции от нулата, компании превърнали се в семейства, които  създават заедно своята история. До скоро!

5 (100%) 3 votes
©2018 Smartmovers Всички права запазени.Design by Internetreklama.bg